top of page

Over ons

Martine van den Berg en Carine van den Boom delen hun fascinatie voor het onderwerp leiderschap. Een gevarieerd netwerk aan bijzondere mensen maakt dat www.uitzichtpunt.nl een feit is. Een gezamenlijk initiatief om het gesprek tussen (aankomend) leiders buiten de waan van de dag te stimuleren om anders te kijken en vooral anders te doen. 

Carine van den Boom

  • LinkedIn - grijze cirkel

Carine van den Boom is bedrijfskundige en psycholoog en werkt als organisatie-ontwikkelaar. In dertig jaar (bege)leidde ze een groot aantal organisaties in transitie in de rol van (programma) leider en adviseur. Zoals fusies, integraties, netwerkvorming, vernieuwing van strategie en structuur, altijd gekoppeld aan een stevige veranderopdracht. Het voor elkaar krijgen van een gezamenlijk doel in samenspel met mensen en teams in de organisatie is wat haar drijft. Dit in combinatie met het realiseren van een lerende organisatie.

Ze is mede-oprichter van het netwerk Free Finch.  

Carine werkt voor professionele organisaties in onder meer de zorg, onderwijs en rechtspraak. En maakt verfrissende uitstapjes naar het bedrijfsleven.

AvHemel_Carine vd Boom-4244-4 2.jpg
Martine-van-den-Berg_uitzichtpunt.jpg

Martine van den Berg

Martine van den Berg combineert haar economische achtergrond met een passie voor het ontwikkelen en bij elkaar brengen van mensen en organisaties. Na haar carrière bij Randstad was zij gedurende een decennium actief als interim HR-manager en adviseur bij een groot aantal organisaties in de profit én non-profitsector. 

Ze is oprichter van AAD Advies. AAD Advies is een HR-adviesbureau voor het MKB en biedt ondersteuning in de volle breedte van personeel- en organisatievraagstukken. Martine begeleidt reorganisaties, treedt op als sparringpartner voor directie en management, leidt programma’s en is adviseur. Daarnaast is zij actief als commissaris.

  • LinkedIn - grijze cirkel

Bestel nu alvast het boek
 'LEIDERSWEG'

Geïnteresseerd in een
UITZICHTPUNT?

bottom of page