top of page

Ervaringen

Ervaringen delen

 

Onze kracht is dat we vanuit verschillende rollen in en voor organisaties werken. We kennen de praktijk van leiderschap en programma-management. Blijven niet hangen in theorie en op het oog kloppende modellen maar geloven in de kracht van persoonlijke verhalen, uitwisselen van ervaringen en vooral het doen. De manier waarop leiding wordt gegeven doet ertoe. Dat leer je niet uit een boek of door middel van managementcursussen, maar vanuit de praktijk en met elkaar.

 

We hebben veel plezier in het verbinden van netwerken, mensen bij elkaar brengen, om op die manier elkaar te inspireren en tijd te hebben voor jezelf om met anderen kennis en ervaringen te delen buiten dagelijkse beslommeringen om. Juist die ontmoetingen geven nieuwe inzichten en energie. 

 

Voor wie?

 

We richten ons op 

  • Aankomend leiders

  • Leiders van organisaties op zoek naar inspiratie, klankbord en deskundigheid

  • Raden van Commissarissen die te maken hebben met leiders

  • Adviseurs die met leiders te maken hebben

Een uitzichtpunt vraagt een beetje tijd maar levert energie op… 

Uitzichtpunt-boekomslag.png

"LEIDERSWEG is uit de praktijk gegrepen. De mix aan leiders is verrassend: bestuurders, ondernemers, vrouwen, mannen, verschillende culturele achtergronden. Je wilt deze mensen ontmoeten. Geen ingewikkelde prietpraat of modellen maar lessen over zelfinzicht, ondernemerschap en omgaan met lastige organisatiepatronen"  - prof. Dr. Willem Mastenbroek

bottom of page